دانلود فایل با عنوان@پاورپوینت (اسلاید) بررسی ارزش تغذیه ای گوشت@

پاورپوینت (اسلاید) بررسی ارزش تغذیه ای گوشت|50524613|jcn40192592|دانلود پاورپوینت تغذیه ای گوشت,پاورپوینت تغذیه ای گوشت,پاورپوینت بررسی تغذیه ای گوشت,پاورپوینت بررسی ارزش گوشت,دانلود پاورپوینت ارزش گوشت,پاورپوینت ارزش تغذیه ای گوشت,ارزش تغذیه ای گوشت
محقق گرامی فایل مورد نظر در مورد پاورپوینت (اسلاید) بررسی ارزش تغذیه ای گوشت آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.


تعداد صفحات فایل: 20 اسلاید


دسته بندی: پاورپوینت آماده صنايع غذايی


فرمت فایل اصلی: PowerPoint قابل ویرایش



1- این پاورپوینت دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده ارائه یا پرینت است.


2- کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.


3- در این پاورپوینت مباحث به زبان ساده و قابل درک برای همه گفته شده و برای ارائه آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.





توضیحات کامل :



در 20 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه


گوشت يكي از مهمترين منابع پروتئيني به شمار مي رود غني بودن گوشت از پروتئين ارزشمندي حاوي اسيدهاي آمينه ضروري بدن- مواد معدني و انواع ويتامين ها و نيز انرژي كافي سبب مي شود تا آن را در زمره بهترين و كاملترين مواد غذايي طبقه بندي كرد.


پروتئين گوشت:


به طور كلي پروتئين گوشت را مي توان به 3 دسته پروتئين هاي ميوفيبريلي، ساركوپلاسميك و بافت پيوندي طبقه بندي كرد.


پروتئين هاي ميوفيبريلي: اين پروتئين ها جمعاً حدود 40 درصد از پروتئين هاي گوشت را تشكيل مي هد.


پروتئين هاي ميوفيبريلي عبارتند:



آلودگي هايي كه ممكن است تا قبل از فرآوري وارد گوشت شود


پروتئين هاي ساركوپلاسميك


جمعاً40% از كل پروتئين هاي گوشت را تشكيل مي دهد.


ساركوپلاسم حاوي صدها پروتئين مختلف مي باشند كه شامل :


1- ميوژن B و A كه جزء آلبومين ها محسوب مي شوند و محلول در آبند و جمعاً 20% از كل پروتئين گوشت را تشكيل مي دهند.


2- ميوگلوبين Mb دو پروتئين رنگدانه اي اصلي گوشت و مسئول رنگ آني مي باشند.


پروتئين هاي بافت پيوندي


اين مواد پروتئيني در حدود 20% از پروتئين هاي ماهيچه را شامل مي شود از مهمترين
پروتئين هاي بافت پيوندي كلاژن – الاستين – ريتوكلين مي باشند.


آنزيم ها


مشهورترين آنزيم هاي عضله عبارتند از آلدولاز- ليپاز- فسفوريلاز- كاتالاز پراكسيداز- آدنوزين تري فسفاتاز و سيتوكروم ها و كاپتسين ها ( C.B.A)


مواد ازته غير پروتئيني


پپتيدها، اسيدهاي آمينه آزاد ( آلانين، اسيد گلوتاميك، تاورين و ...)


آمين ها، نوكلئوزيدها، نوكلئوتيدها، مشتقات پورين، كراتين ، كراتيني- اوره و آمونياك


چربي گوشت


قسمت عمده اي از چربي حيواني در بافت چربي بدن حيوانات مستقر مي باشد. ميزان و تركيبات چربي حيواني بستگي به نژاد و نوع و تغذيه دام داشته و اغلب از تري گليسريدها كه تركيبي از گليسيرين و اسيدهاي چرب مي باشند تشكيل شده است.


انواع اسيدهاي چرب موجود در بافت گوشت


- اسيدهاي چرب اشباع SAF شامل اسيدهاي چرب بلند زنجير 16-20 كربنه


- اسيدهاي چرب يك غير اشباع MUFA


- اسيدهاي چرب چند غير اشباعPUFA


اسيدهاي چرب ضروريEEA




مطالب دیگر:
🔍تحقیق آداب و وظایف معلم و شاگرد🔍تحقیق بدحجابی🔍تحقیق قرآن معجزه جاویدان الهی🔍تحقیق بررسی میزان توجه جوانان به نقش و حضور امام زمان در زندگی روزمره🔍تحقیق بررسي ميزان توجه جوانان به نقش و حضور امام زمان (عج) در زندگي روزمره🔍پاورپوینت چرخ دنده ها، کاربرد، کارکرد، روش‌ های ساخت و انواع🔍تحقیق تاریخ تحلیلی صدر اسلام🔍تحقیق تاکید اسلام بر اهمیت اخلاق🔍تحقیق حضرت مهدی (عج)🔍خلاصه‌ كتاب‌ آخرين‌ سفر شاه‌ تالیف ويليام‌ شوكراس‌ ترجمه‌ عبدالرضا هوشنگ‌ مهدوي‌🔍تحقیق استاندارد و دستورالعمل نصب و اجرای ابزار دقیق🔍پاورپوینت فصل ششم کتاب بازاريابي و مديريت بازار الوداری (اهداف بازرگاني و سازمان بازاریابی)🔍پاورپوینت فصل هفتم کتاب بازاريابي و مديريت بازار الوداری (برنامه ريزي بازاريابي عمومي)🔍پاورپوینت فصل هشتم کتاب بازاريابي و مديريت بازار الوداری با موضوع نحوه تصميم گيري در زمينه بازاریابی🔍پاورپوینت فصل نهم کتاب بازاريابي و مديريت بازار تألیف حسن الوداری (تحقيقات بازاريابي)🔍پاورپوینت فصل دهم کتاب بازاريابي و مديريت بازار الوداری (سيستم بازاريابي و انواع مدل هاي بازایابی)🔍پاورپوینت فصل يازدهم کتاب بازاريابي و مديريت بازار الوداری (چگونگي ايجاد خلاقيت در مديريت بازاریابی)🔍تحقیق مساجد قدیمی ایران🔍تحقیق حسین (ع) تنهاست!🔍تحقیق زندگی امام علی (ع)🔍تحقیق جامعه شناسي نفاق در قرآن🔍تحقیق نماز و عبادت🔍تحقیق سخنان ائمه ي معصومين (ع) درباره ي چگونه دعا كردن🔍تحقیق محاربه🔍تحقیق ظهور حضرت مهدى (عج) از ديدگاه جامعه اسلامى